Biologisch afbreekbare as-tegels en monumenten

BIOLOGISCH AFBREEKBARE

AS TEGELS

De as-tegel is de link tussen begraven en cremeren. De tegel kan gevuld worden met de asresten en op de grond geplaatst worden, eventueel iets ingegraven. De tegel is voorzien van naam, data en een figuratie. U heeft dan een gedenkplaats met een gedenkteken om de eerste jaren nog terug te komen. Met het verstrijken van de tijd zal de tegel langzaam afgebroken worden en de resten in de aarde verdwijnen. 

Het is een nieuwe manier van herinneren, afscheid nemen en rouverwerking die ook goed voor het milieu is. Het product is namelijk 100% biologisch afbreekbaar.

Er is keuze uit diverse lettertypen en een flink aantal figuraties en symbolen. Van vogels tot vlinders en van rozen tot kruizen.

Verkrijgbaar in zwart, gebroken wit of beige materiaal. Onder bepaalde condities is het materiaal na circa 3 jaar vergaan.

Wilt u liever de asresten van uw dierbare vormgeven in een duurzaam materiaal dan zijn onze glazen urnen of  as relieken een mogelijkheid. Ook hier staan uw wensen centraal en kunnen wij uw emoties en herinneringen vereeuwigen in duurzaam glas. Bijzondere technieken maken de urn of reliek zeer persoonlijk.

BIOLOGISCH AFBREEKBARE

GRAFMONUMENTEN

Een milieu verantwoorde manier om de rustplaats van een dierbaar persoon op een natuurbegraafplaats te markeren, rekening houdend met de wensen van de nabestaanden voor een onderscheidend gedenkteken wat recht doet aan het unieke karakter van de overledene. 

Ook mogelijk om als tijdelijke grafmarkering te gebruiken en zodra het definitieve monument geplaatst kan worden, kan de biologische grafmarkering in zijn geheel in de GFT bak. Het product is namelijk 100% biologisch afbreekbaar.

Er is keuze uit diverse lettertypen en een flink aantal figuraties en symbolen. Van bomen tot bloemen en van harten tot ringen.

Verkrijgbaar in zwart, gebroken wit of beige materiaal. Onder bepaalde condities is het materiaal na circa 3 jaar vergaan.

VRAGEN OF WILT U EXTRA INFORMATIE ?

Voor vragen over onze asfoto’s op kristalglas, as relieken of glazen urnen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon van het crematorium. Zij kunnen u van gedegen informatie voorzien. Op de onderstaande landkaart kunt u het dichtstbijzijnde verkooppunt binnen uw regio vinden.

NAAR VERKOOPPUNTEN

 

Contact gegevens

Artiverre Glasatelier
Postadres: Eemdijk 
Showroom: Amersfoort
(uitsluitend op afspraak)

Telefoon  06 1325 3119
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT EEN ADVIESGESPREK ?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Kan ook op zaterdag of in de avonduren. Gebruik dan onderstaande link. Als u even langs wilt komen om inspiratie op te doen verzoeken wij u vriendelijk via onderstaande knop even een afspraak te maken, of gewoon even te bellen.

 

AFSPRAAK MAKEN