ONZE 11 BELOFTEN

 

‘ wij beloven wat wij waarmaken en maken waar wat wij beloven ‘

BETAALBARE KWALITEIT

wij hanteren een hoog kwaliteitsniveau tegen zeer lage prijzen. Dit kunnen wij doordat wij bijna alles in eigen beheer doen, van ontwerp tot aan plaatsing. Wij combineren een modern machinepark met ambachtelijke kennis. Wij kopen grondstoffen bij de bron en hebben ons atelier gevestigd in een betaalbare huisvesting. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van unieke glasmonumenten, zijn wij in staat geweest een prachtige collectie te ontwikkelen. U kunt gebruik maken van de standaardisering en voor de uitvoering hanteren wij lage tarieven. Verder betalen wij geen doorverwijzing commissie aan uitvaartondernemers. Dit alles vertaald zich in de prijs.

BESTE KWALITEIT GRONDSTOFFEN

wij werken uitsluitend met topkwaliteit grondstoffen. Sterk glas van maar liefst 19mm dikte, de hoogste kwaliteit (316) rvs, Cortenstaal van Europese origine, dik beton met stalen wapening, origineel hardhout, fusing glas en kleur emailles uit de USA, echt gepolijst graniet zonder glansmiddel en alle montage materialen zijn van rvs. Daarnaast revolutionaire processen om technieken duurzaam in het glas aan te brengen. Door al deze factoren leveren wij een kwaliteitsproduct waar we met een gerust hart lange garantie termijnen op durven te geven.

EERLIJKE PRIJS

De prijs van een glasmonument wordt m.n. bepaald door de bewerkingen (arbeid). Wij doen bijna alle bewerkingen in eigen beheer en leveren het monument direct aan u zonder tussenkomst van derden. Dit geeft een sterk prijsverlagende werking. Wij vinden het onethisch om provisie of vergoedingen aan verwijzende partijen af te dragen. Dat valt niet te rijmen gezien de situatie waarin u zich bevind. U betaalt betrouwbare prijzen voor het geselecteerde ontwerp en de bijbehorende materialen. Indien nodig, zullen wij u alternatieven, in de vorm van andere materialen of bewerkingen, voorstellen die invloed hebben op de prijs. Wij zijn ervaren vakmensen en weten hoe essentieel een goede begeleiding is. U krijgt bij ons tegen eerlijke prijzen de aandacht en kwaliteit die u verdient.

GOEDE GARANTIE

de schoonheid van het monument wordt mede bepaald door de kwaliteit van de materialen. In principe zijn bijna alle nieuwe materialen in het begin mooi, maar na verloop van jaren gaat de kwaliteit een rol spelen. Inferieure kwaliteit zal langzaam degraderen en goede kwaliteit zal blijvend mooi zijn. Om deze reden werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit glas, rvs. Cortenstaal en graniet. Daarom geven wij u tot 25 jaar garantie op het behoud van de kleuren van fusing glas en ingesloten emailles. Eenzelfde termijn op behoud van structuren in gesmolten glas en gezandstraalde teksten en figuraties. Deze garanties geven wij niet op basis van theoretische kennis, maar op basis van jarenlange ervaring waarin de kwaliteit van door ons toegepaste materialen en technieken zich ruimschoots bewezen heeft.

LAY OUT TIJDENS GESPREK

tijdens het gesprek krijgen wij een indruk van uw situatie, de overledene, uw herinneringen en gevoelens. Wij zullen ons uiterste best doen alle signalen waar te nemen en deze, samen met uw wensen, vertalen naar een tastbaar ontwerp. In overleg met u worden materialen en technieken erbij gezocht. Aan de hand van een uitgebreide collectie showroom modellen krijgt u een duidelijk indruk van de vormgeving van het glasontwerp. Ook het lettertype en de tekstopmaak worden gemaakt. Om een goede impressie te krijgen van het eindontwerp, maken wij ter plaatse een digitale schaaltekening. Op deze manier ziet u hoe het monument eruit gaat zien. U kunt meekijken, alles nog eens overdenken en eventueel eerder gemaakte keuzes aanpassen. In de praktijk zien wij dat dit heel verhelderend werkt, daar u zowel de lay out als alle monster materialen kunt bekijken. Vaak krijgen wij te horen dat bezoekers deze werkwijze als zeer prettig ervaren.

BESTE ADVIES

Alle glazen monumenten die u op onze website en in onze showroom ziet, zijn 100% door ons eigen atelier gemaakt. Wij kopen het kunstzinnig bewerkte glas dus niet in bij toeleveranciers, wij voeren alle kunstzinnige bewerkingen echt zelf uit in eigen atelier. Dit werkt sterk in uw voordeel. U spreekt direct met de vakman die zoveel extra kennis van het glas en alle technische mogelijkheden heeft doordat hij er dagelijks mee werkt. Bij ons proeft u de bevlogenheid, de kennis, creativiteit en ervaring. De bezieling waarmee je het glas maakt en de ervaring met technieken en materialen kun je niet leren, dat krijg je met de jaren. Juist daar zit het verschil en dat zie je terug in het eindresultaat.

AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP

Hoe komt het dat slechts enkele Nederlandse restaurants een Michelin ster hebben? Het verschil zit ‘m vaak in de kennis en ervaring, de gedrevenheid, bevlogenheid en leergierigheid. En dat verschil proef je! In ons vak is het niet anders . Waar wij beginnen houden de meeste glasbewerkers op. Met oog voor detail, passie en toewijding gaan wij uitdagingen aan om tot grote prestaties te komen. Ondersteund door ruim 20 jaar ervaring in het ambacht kunt u met een gerust hart vertrouwen op ons vakmanschap.

UW WENSEN CENTRAAL

U bevindt zich in een situatie waar u liever nooit in had gezeten. U krijgt te maken met allerlei kosten, vaak niet gering. Uw gevoel zegt dat u een mooi monument op de rustplaats van uw dierbare wilt, maar ook dat kost weer veel geld. Vanuit uw hart heeft u het er voor over, maar u wilt ook niet het gevoel hebben dat u teveel betaalt onder de gegeven omstandigheden. Daarom hebben wij de collectie ontwikkelt. U kunt een monument geheel naar wens ontwerpen wat toch betaalbaar is. Het is zeker geen standaard monument, uitsluitend de vorm is ingevuld. Alle technieken maken het heel persoonlijk, waarbij er alle ruimte is voor eigen ideeen en individuele invulling. Wilt u liever een andere afmeting of vormgeving, geen probleem maken wij het geheel op maat. Ten alle tijde stellen wij uw wensen centraal.

VEEL SHOWROOM

Glazen grafmonumenten maken onderdeel uit van een totale overdekte showroom oppervlakte van maar liefst 400m2. U kunt inspiratie opdoen aan de hand van aanwezige showmodellen en maar liefst 100 combinatie mogelijkheden van schaalmodellen. Tijdens een gesprek laten wij u kennis maken met alle mogelijkheden. U kunt de schoonheid van het glas ervaren, de pure kleuren van fusing glas en emailles zien, voelen wat slumping is. Daarnaast bevinden wij ons op slechts 15 minuten rijden van de grootste importeur in de Benelux van ruwe gedenkstenen met een totale showcollectie van maar liefst 1500 stenen. Prachtige materialen om te combineren met glaskunst. Hier kunt u versteend hout, ruwe rivier keien of bergkristal zien. U kunt op eigen gelegenheid of samen met ons een bezoek brengen om aldaar ideeën op te doen. Alsof het niet genoeg is hebben wij ook nog een andere collega op 10 minuten rijden die half edelstenen vanuit de hele wereld importeert. Daar kunt u zeer bijzondere stenen zien, zoals kwartsiet of meteorieten.

DESKUNDIGE INSTALLATIE

kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit gaat niet op voor alleen het advies of de materialen, maar ook voor de plaatsing van het monument. Wij zijn op de hoogte van de begraafplaatsvoorschriften, o.a. de stabiliteit van de ondergrond. Soms is het nodig om fundatiepalen aan te brengen, waarop wij u dan ook zullen wijzen. Ons doel is dat u, tijdens uw eerste bezoek, 100% tevreden bent over het resultaat. Met uitstekend materieel en gedegen ervaring zullen wij het monument naar zijn definitieve plaats begeleiden. Vakkundige plaatsing waarborgt een goede oplevering en daar staan wij voor.

SAMEN 120 JAAR ERVARING

Wij zijn samen met een steenhouwerij in een prachtig pand in Amersfoort gevestigd. Al sinds 1911 is dat familiebedrijf een begrip op het gebied van natuursteen en grafmonumenten. Indien u glas wilt combineren of meer wilt weten over het gebruik van natuursteen, staat onze collage u met zijn jaren lange ervaring graag terzijde. Zij beschikken over een eigen productiehal achter de showroom waar u desgewenst het traject van vervaardiging kunt volgen. Er is ook nog veel expertise van authentieke bewerkingsmethoden in huis. Twee specialisten onder één dak die samen maar liefst 120 jaar ervaring hebben. Met één showroombezoek bent u verzekerd van een goed advies, perfecte begeleiding, uitstekende afwerking en goede nazorg.

  

Contact gegevens

Showroom adres: 

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

De 400 M2 grote showroom vol met glaskunst en natuursteen is gevestigd aan de Nijverheidsweg Noord 57 te Amersfoort. Een modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Dat kan ma-vr 9-17.00u en zaterdag tussen 10-15.00 Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN