WIE ZIJN WIJ ?

 

Op de homepage hebben wij ons al voorgesteld, wat meer verteld ons atelier en de manier waarop wij specialist zijn geworden in het ontwerpen en creëren van glazen grafmonumenten. U heeft onze motivatie kunnen lezen, de voldoening en dankbaarheid die wij uit het werk halen. Maar naast deze intrinsieke motivatie, trekt het kunstenaarschap ons ook sterk aan, in het bijzonder de glaskunst. Wij willen u hier wat meer over vertellen.

Het kunstenaarschap is een prachtig vak, maar matig qua verdiensten, zeker in het begin. In de eerste jaren hadden wij nog een deeltijd baan ernaast gehad, om zo alle kosten te kunnen dekken. Eind 2004 hadden wij veel meer bekendheid en werk dat het niet meer te combineren was met een baan. Dat was de definitieve oprichting van Artiverre Glasatelier.

Over de afgelopen 20 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in het werken met warm glas en wij kunnen ons ondertussen tot één van de glazen grafmonumenten specialisten in de Benelux rekenen. Ons werk kenmerkt zich door het gebruik van heldere, nauwelijks gemengde kleuren. Onze glasmeester, en tevens ontwerper, raakt geïnspireerd door de fauvistische stroming, waarbij contrastrijke kleurovergangen, strakke lijnen, eenvoud en gevoel de basis vormen. Het kunstenaarschap geeft een bepaalde vrijheid, in doen en laten. In dit werk kies je bewust voor de weg van de schoonheid. Een schoonheid die verheft en mensen op een dieper niveau kan raken. Schoonheid is een subjectief begrip en daarom stellen wij ten alle tijden de wensen van u als opdrachtgever centraal, zonder vooropgezette ideeën te hebben of invulling te geven aan wat deze moet zijn. Techniek, werkwijze en creativiteit zijn onze gereedschappen. Het doel is het liefdevolle aan het realistische en materiele te koppelen, teneinde het onuitsprekelijke te verwoorden en het onzichtbare zichtbaar te maken.

Tijdens een persoonlijk gesprek stellen wij onszelf in dienst van het beeld dat tot uitdrukking gebracht moet worden, zodat u een gedenkteken krijgt wat aansluit bij uw emoties. Emoties die voortkomen uit dierbare herinneringen aan een uniek persoon.


NAAR VIDEO’S

Contact gegevens

Showroom adres: 

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

De 400 M2 grote showroom vol met glaskunst en natuursteen is gevestigd aan de Nijverheidsweg Noord 57 te Amersfoort. Een modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Dat kan ma-vr 9-17.00u en zaterdag tussen 10-15.00 Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN