WIE ZIJN WIJ?

Artiverre glasatelier is de glazen grafmonument specialist in de Benelux. Naast diepgaande kennis en vakmanschap, beschikken wij ook over creatief talent waardoor wij alles in eigen beheer kunnen doen. De kracht zit ‘m in de vertaalslag te maken tussen uw emoties en de mogelijkheden van glas. Hieruit zijn vele prachtige glascreaties ontstaan waarin herinneringen en gevoelens van nabestaanden vereeuwigd zijn.

 

Na een overlijden volgt een drukke periode waarin veel geregeld moet worden. Na de begrafenis staat u nog voor de keuze van een grafmonument. Geen eenvoudige keuze, daar het een laatste eerbetoon is. Wij hechten veel waarde aan goede voorlichting en advies, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Ook persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, waarmee wij u zo goed mogelijk proberen te helpen en ondersteunen. Het is tenslotte een hele eer om deel uit te mogen maken van z’on emotioneel proces, met als doel een onvergelijkbaar gedenkteken te mogen maken voor een uniek persoon.

 

Glazen grafmonumenten zijn veelal duurder dan steen. Hiervoor wilden wij oplossingen bieden en zo is de prachtige collectie ontstaan. Met de collectie bieden wij betaalbare perfectie in kwaliteit door concentratie en specialisatie. De collectie dient als basis en geeft alle ruimte om ieder gedenkteken persoonlijk te maken. Al uw wensen kunnen binnen de betaalbare collectie toegepast worden, van handgeschreven teksten tot aan eigen gemaakte tekeningen.Wij hebben het grootste aanbod qua technieken en daardoor zult u altijd iets vinden wij bij uw persoonlijke voorkeur aansluit. Om u een voorbeeld te geven: als u een portretfoto wilt laten uitvoeren op het glas, dan kunnen wij dit maar liefst in 5 verschillende technieken uitvoeren.

 

Daarbij veel kennis van technieken, aandacht, ervaring, toewijding en focus. Wij houden ons dagelijks hiermee bezig in eigen atelier. Bij ons praat u met de kunstenaar en ontwerper zelf, een betere adviseur kunt u niet krijgen. Uw wensen  staan hierbij centraal en met geïnspireerd vakmanschap weet Artiverre ieder monument uniek en betaalbaar te maken. De liefde voor ons vak ziet u terug in de geleverde prestatie en de kwaliteit. Daarvoor hebben wij veel technieken in huis. Kijk maar eens naar de video over bewerkingen.

 


NAAR VIDEO’S

Contact gegevens

Showroom adres: 

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

De 400 M2 grote showroom vol met glaskunst en natuursteen is gevestigd aan de Nijverheidsweg Noord 57 te Amersfoort. Een modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Dat kan ma-vr 9-17.00u en zaterdag tussen 10-15.00 Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN