WIE ZIJN WIJ ?

Glazen grafmonumenten maken is een absoluut specialisme wat met name gebaseerd is op kennis, ervaring en vaardigheden. Veel bedrijven zijn in staat technisch vlakglas te bewerken en spelen daarmee in op algemene vraag, o.a. de bouwsector. Hierdoor is het niet interessant om tijd en geld te investeren in zeer specialistische technieken die bij uitstek geschikt zijn voor bijzondere bewerking van vlakglas. Door ons geheel toe te leggen op glazen grafmonumenten, hebben wij een zoveel kennis in huis over het werken met warm glas en kunnen onszelf ondertussen als de glazen grafmonument specialist in de Benelux rekenen. Naast glasbewerkers zijn wij ook glaskunstenaars met oog voor schoonheid. Wij hebben het predikaat glasmeester met diverse certificaten op het gebied van techniekbeheersing.

 Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever kan het ontwerp een eenvoudige en serene indruk geven of juist een complexe en aanwezige uitstraling hebben. Veel van ons werk is herkenbaar door het gebruik van heldere, nauwelijks gemengde kleuren.  Onze glasmeester raakt geïnspireerd door de fauvistische stroming, waarbij contrastrijke kleurovergangen, strakke lijnen, eenvoud en gevoel de basis vormen.

In dit werk kies je bewust voor de weg van de schoonheid. Een schoonheid die verheft en mensen op een dieper niveau kan raken. Schoonheid is een subjectief begrip en daarom stellen wij ten alle tijden de wensen van u als opdrachtgever centraal, zonder vooropgezette ideeën te hebben of invulling te geven aan wat deze moet zijn. Techniek, werkwijze en creativiteit zijn onze gereedschappen. Het doel is het liefdevolle aan het realistische en materiele te koppelen, teneinde het onuitsprekelijke te verwoorden en het onzichtbare zichtbaar te maken.

Tijdens een persoonlijk gesprek stellen wij onszelf in dienst van het beeld dat tot uitdrukking gebracht moet worden, zodat u een gedenkteken krijgt wat aansluit bij uw emoties. Emoties die voortkomen uit dierbare herinneringen aan een uniek persoon.


NAAR VIDEO’S

Contact gegevens

Showroom adres:

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONZE SHOWROOM BEZOEKEN?

Wij exposeren een uitgebreide collectie glasmonumenten een showroom in Amersfoort. Daar kunt u de schoonheid van het glas ervaren, alle technieken zien en tevens vele soorten natuursteen bekijken. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen of advies in te winnen? Dat kan ma-vr overdag tussen 9-17.00u, bij voorkeur op afspraak.  Op zaterdag en in de avond uren is ook mogelijk, echter dan uitsluitend op afspraak. 

 

AFSPRAAK MAKEN