WIE ZIJN WIJ?

Artiverre glasatelier is de glazen grafmonument specialist in de Benelux. De drijvende kracht achter het team is Arnout Hoofjes, getalenteerd glaskunstenaar en creatief ontwerper. Mijn kracht zit ‘m in de vertaalslag te maken tussen uw emoties en de mogelijkheden van glas. Hieruit zijn vele prachtige glascreaties ontstaan waarin herinneringen en gevoelens van nabestaanden vereeuwigd zijn.

 

Na een overlijden volgt een drukke periode waarin veel geregeld moet worden. Na de begrafenis staat u nog voor de keuze van een grafmonument. Geen eenvoudige keuze, daar het een laatste eerbetoon is. Wij hechten veel waarde aan goede voorlichting en advies, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Ook persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, waarmee wij u zo goed mogelijk proberen te helpen en ondersteunen. Het is tenslotte een hele eer om deel uit te mogen maken van z’on emotioneel proces, met als doel een onvergelijkbaar gedenkteken te mogen maken voor een uniek persoon.

 

Glazen grafmonumenten zijn veelal duurder dan steen. Hiervoor wilden wij oplossingen bieden en zo is de prachtige collectie ontstaan. Met de collectie bieden wij betaalbare perfectie in kwaliteit door concentratie en specialisatie. De collectie is als basis bedoelt en geeft alle ruimte om ieder gedenkteken persoonlijk te maken. Al uw wensen kunnen binnen de betaalbare collectie toegepast worden, van handgeschreven teksten tot aan eigen gemaakte tekeningen.

 

Daarbij veel kennis van technieken, aandacht, ervaring, toewijding en focus. Wij houden ons dagelijks hiermee bezig in eigen atelier. Bij ons praat u met de kunstenaar en ontwerper zelf, een betere adviseur kunt u niet krijgen. Uw wensen  staan hierbij centraal en met geïnspireerd vakmanschap weet Artiverre ieder monument uniek en betaalbaar te maken. De liefde voor ons vak ziet u terug in de geleverde prestatie en de kwaliteit. Daarvoor hebben wij veel technieken in huis. Kijk maar eens naar de video over bewerkingen.

 


NAAR VIDEO’S

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
( GEEN BEZOEKADRES )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

Ons atelier is gevestigd in Eemdijk. De showroom vol met glaskunst en natuursteen in Amersfoort. De modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wij rouleren tussen deze locaties, dus is er niet altijd iemand aanwezig. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Bel ons dan even, dan kunnen wij u naar het juiste adres verwijzen en zorgen wij dat er iemand aanwezig is die eventuele vragen kan beantwoorden. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN