BETAALBARE KWALITEIT

BETAALBARE KWALITEIT

BETAALBARE KWALITEIT

COMPLEET STAAND GLASMONUMENT vanaf €. 850,-

Alle enkelvoudige collectiemodellen bieden wij aan tegen een vaste prijs van  €. 850,- incl. BTW, fundatie, bevestigingsmaterialen en het transport/plaatsing binnen de regio.U kunt naar wens kiezen uit de totale collectie van 30 enkelvoudige modellen en maar liefst 100 dubbele modellen. Indien u ook een omranding wilt, is de prijs voor een staand glasmonument inclusief een rand €. 1.650,- incl. BTW en transport/plaatsing binnen de regio. U kunt dit combineren met aantrekkelijke pakket prijzen voor accessoires, bijvoorbeeld 2 accessoires uit de gehele collectie voor slechts €. 280,-. Onderstaand een overzicht van de prijzen.

vaste prijs € 850,00, keuze uit collectie van 30 modellen

 

BEKIJK PRIJS

 

vaste prijs € 1.150,00, keuze uit collectie van 100 modellen

 

BEKIJK PRIJS

 

vaste prijs € 1.650,00, keuze uit collectie van 42 modellen

 

BEKIJK PRIJS

 

vaste prijs € 1.950,00, keuze uit collectie van 112 modellen

 

BEKIJK PRIJS

 

2 accessoires naar keuze uit totale collectie € 280,00

 

BEKIJK PRIJS

 

2 accessoires naar keuze uit totale collectie € 370,00

 

BEKIJK PRIJS

 

prijs o.b.v. ontwerp en voorcalculatie

 

BEKIJK PRIJS

 

bijdrage in brandstof en extra tijd, vanaf € 50,00

 

BEKIJK PRIJS

 

VOORBEELD FOTO’S
Met ruim 20 jaar ervaring heeft ons bedrijf een schat aan kennis en creatieve voorsprong opgebouwd. Op vele begraafplaatsen staan Artiverre gedenktekens. Gemaakt voor mensen die in de ogen van nabestaanden een unieke plaats hadden en daarom een onderscheidend monument verdienden. Op de onderstaande link kunt u een aantal voorbeelden zien, waarbij naast de collectie modellen ook vaak gebruik is gemaakt van exclusieve technieken.

NAAR VOORBEELDFOTO’S

UW WENSEN CENTRAAL
Vele technieken en collectie modellen zijn te bezichtigen in onze showroom. Tijdens een adviesgesprek zullen wij samen met u op zoek gaan naar het meest aansprekende ontwerp en u krijgt aan de hand van schaalmodellen direct een indruk van het te verwachten resultaat. Wilt u liever een eigen ontwerp of idee uitwerken? Of u heeft nog geen idee? Ook dan zullen wij u met onze kennis en ervaring bijstaan, want wij stellen altijd uw wensen centraal.

Wij hebben in het verleden al vele monumenten door heel Nederland geplaatst. Op de overzichtskaart ziet u de begraafplaatsen die al bekend zijn met ons. Wij kennen de lokale voorschriften en kunnen u van gedegen advies voorzien zodat de vergunningsaanvraag procedure soepel zal verlopen.

NAAR BEGRAAFPLAATSEN

Contact gegevens

Showroom adres: 

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

De 400 M2 grote showroom vol met glaskunst en natuursteen is gevestigd aan de Nijverheidsweg Noord 57 te Amersfoort. Een modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Dat kan ma-vr 9-17.00u en zaterdag tussen 10-15.00 Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN