TRANSPORT & PLAATSING

TRANSPORT & PLAATSING

TRANSPORT & PLAATSING

PROFESSIONELE PLAATSING

Wij leveren niet alleen goed advies, begeleiding, kwaliteitsmaterialen en vakmanschap, maar ook de juiste service en zorg. Essentiële punten daarin zijn het transport en de plaatsing van het gedenkteken. Met vakkundig inzicht en goed materiaal wordt het monument getransporteerd. De speciaal hiervoor ingerichte vrachtwagen heeft naast een eigen hijskraan ook de juiste middelen om het monument op een verantwoorde wijze naar de rustplaats van uw dierbare te begeleiden. U kunt vertrouwen op een vakkundige plaatsing, zodat de rustplaats van uw dierbare een verzorgde indruk geeft tijdens uw eerste bezoek.

Veel aanbieders die landelijk monumenten plaatsen, verwerken de gemiddelde plaatsingskosten in een totaalprijs. Dit kan zowel positief als negatief voor u zijn. Wij vinden het correct om zuiver te rekenen op basis van afstand en tijd, dus hebben wij 4 regio’s in Nederland vastgesteld. De basis regio, in een straal van ca. 50 km om Amersfoort heeft een tarief van €. 185,-. Daarna volgen er nog 3 regio’s welke een geringe toeslag op het basis tarief vragen.

Op de onderstaande overzichtskaarten kunt u de regio’s zien en de relevante tarieven.

VOORBEELD FOTO’S
Met ruim 20 jaar ervaring heeft ons bedrijf een schat aan kennis en creatieve voorsprong opgebouwd. Op vele begraafplaatsen staan Artiverre gedenktekens. Gemaakt voor mensen die in de ogen van nabestaanden een unieke plaats hadden en daarom een onderscheidend monument verdienden. Op de onderstaande link kunt u een aantal voorbeelden zien, waarbij naast de collectie modellen ook vaak gebruik is gemaakt van exclusieve technieken.

NAAR VOORBEELDFOTO’S

UW WENSEN CENTRAAL
Vele technieken en collectie modellen zijn te bezichtigen in onze showroom. Tijdens een adviesgesprek zullen wij samen met u op zoek gaan naar het meest aansprekende ontwerp en u krijgt aan de hand van schaalmodellen direct een indruk van het te verwachten resultaat. Wilt u liever een eigen ontwerp of idee uitwerken? Of u heeft nog geen idee? Ook dan zullen wij u met onze kennis en ervaring bijstaan, want wij stellen altijd uw wensen centraal.

Wij hebben in het verleden al vele monumenten door heel Nederland geplaatst. Op de overzichtskaart ziet u de begraafplaatsen die al bekend zijn met ons. Wij kennen de lokale voorschriften en kunnen u van gedegen advies voorzien zodat de vergunningsaanvraag procedure soepel zal verlopen.

NAAR BEGRAAFPLAATSEN

€ 185,00

 

BEKIJK SERVICE

 

€ 235,00

 

BEKIJK SERVICE

 

€ 285,00

 

BEKIJK SERVICE

 

€ 335,00

 

BEKIJK SERVICE

 

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
( GEEN BEZOEKADRES )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

Wij werken op drie verschillende locaties, ons atelier, de showroom en een modellentuin met 1.500 (ruwe) stenen. Er is geen permanente bezetting aanwezig doordat wij tussen deze locaties rouleren. Als u wilt langskomen dan is het belangrijk dat u zich even aanmeldt. Dit kan ook telefonisch vlak voordat u vertrekt, zolang wij maar weten dat u komt en u naar het juiste adres kunnen verwijzen.  Wij zorgen dan dat er iemand aanwezig is. U kunt geheel vrijblijvend inspiratie opdoen. Eventuele vragen kunnen beantwoord worden. Wilt u ook een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, dan reserveren wij tijd en krijgt u de aandacht en zorg die u verdient.

 

AFSPRAAK MAKEN