BUIGEN & CASTING

BUIGEN & CASTING

BUIGEN & CASTING

Glazen grafmonumenten Buigen

Het buigen van glas is ook een specialiteit van ons bedrijf. Gebogen glaspanelen geven een onvergelijkbare uitstraling aan het monument. De strakke lijnen worden doorbroken en licht kan in het glas gaan spelen en geeft het telkens een wisselende reflectie.

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Glasmonument Casting

Middels deze techniek kunnen wij dikke werkstukken maken. Er kan gewerkt worden met diverse glaskleuren, waardoor er drie dimensionale effecten in het glas ontstaan. Een schitterende techniek voor ware kunstwerken. Het is ook mogelijk bepaalde persoonlijke voorwerpen van uw dierbare in het glas in te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een sierraad, een telefoon, of andere persoonlijke bezittingen.

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Wilt u onze brochure ontvangen ?


Wilt u nader kennismaken met Artiverre Glasatelier en wat meer inspiratie opdoen? Vraag gerust onze brochure aan, hierin kunt u wat meer lezen en zien over ons bedrijf. Binnen enkele dagen na ontvangst van uw aanvraag zal de brochure per post aan uw adres gestuurd worden..
 

Contact gegevens

Artiverre Glasatelier
Postadres: Eemdijk 
Showroom: Amersfoort
(uitsluitend op afspraak)

Telefoon  06 1325 3119
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT EEN ADVIESGESPREK ?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Kan ook op zaterdag of in de avonduren. Gebruik dan onderstaande link. Als u even langs wilt komen om inspiratie op te doen verzoeken wij u vriendelijk via onderstaande knop even een afspraak te maken, of gewoon even te bellen.

 

AFSPRAAK MAKEN