FUSING & SLUMPING

FUSING & SLUMPING

FUSING & SLUMPING

Gekleurde glazen grafsteen 

Fusing is een schitterende techniek waarbij wij speciale glassoorten versnijden en combineren in een werkstuk. Als het ontwerp klaar is, gaat het voor een langdurig stookproces in onze speciale fuse oven. De glassoorten versmelten en de kleuren komen tot leven. Eenmaal uit de oven geven wij met een gerust hart levenslange garantie op behoud van kleuren. Deze duurzame geeft een extra dimensie aan het ontwerp.

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Glasmonument Slumping

Bij slumping techniek wordt het glas op een vuurvaste mal in de smeltoven gelegd. Na een paar dagen durend stookproces is het werkstuk klaar en is er een bijzonder object ontstaan. Het bijzondere komt voort uit het feit dat de stookmallen voor éénmalig gebruik zijn. Het maken van die malen is puur handwerk en uit ervaring weten wij dat er altijd kleine verschillen ontstaan bij het maken van een replica. Dit maakt dat deze ambachtelijke techniek unieke resultaten geeft met een onvergelijkbare uitstraling.

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

 

Wilt u onze brochure ontvangen ?


Wilt u nader kennismaken met Artiverre Glasatelier en wat meer inspiratie opdoen? Vraag gerust onze brochure aan, hierin kunt u wat meer lezen en zien over ons bedrijf. Binnen enkele dagen na ontvangst van uw aanvraag zal de brochure per post aan uw adres gestuurd worden..
 

Contact gegevens

Artiverre Glasatelier
Postadres: Eemdijk 
Showroom: Amersfoort
(uitsluitend op afspraak)

Telefoon  06 1325 3119
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT EEN ADVIESGESPREK ?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Kan ook op zaterdag of in de avonduren. Gebruik dan onderstaande link. Als u even langs wilt komen om inspiratie op te doen verzoeken wij u vriendelijk via onderstaande knop even een afspraak te maken, of gewoon even te bellen.

 

AFSPRAAK MAKEN