GARANTIE

25 JAAR GARANTIE

Het door ons toegepaste 19mm dikke glas is eigenlijk een inert materiaal. Bij normaal gebruik, ook in exterieur toepassingen, is het glas chemisch gezien haast onverslijtbaar. Hetzelfde is van toepassing op fusing glas, de kleurpigmenten zijn in het glas versmolten en zijn blijvend mooi. Vanuit bedrijfseconomisch perspectief moeten wij ergens een grens trekken, dus hebben wij de garantietermijn voor het verkleuren van diamantglas en fusing glas, het verweren van gepolijste of knabbelranden, het behoud van structuren in smeltglas, het vervagen van gezandstraalde letters/cijfers of op het vervagen van etsgravures, op 25 jaar gesteld. Onze uitgebreide garantievoorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar via ons contactformulier.

CONTACT


Blijkt de garantieclaim gegrond dan repareren wij het gebrek. Blijkt reparatie niet mogelijk te zijn, dan krijgt u van ons een vervangend onderdeel. Mocht dat om een of andere reden niet mogelijk zijn, dan bieden wij u uiteraard een passend alternatief. Wij zullen er naar streven   dat u zo min mogelijk last heeft van het probleem en dat het spoedig opgelost wordt.

15 JAAR GARANTIE 

Er zijn technieken waarbij wij twee materialen samenstellen en technieken waarbij wij één materiaal als het ware beschadigen. De processen waarbij wij twee materialen samenstellen krijgen veelal een hittebehandeling in onze glasovens. Denk bijvoorbeeld aan ingebrande foto’s, de kleurpigmenten worden niet op het glas gedrukt, maar erin versmolten. Dit garandeert een langere levensduur. Een proces waarbij wij het glas beschadigen is bijvoorbeeld het aanbrengen van een laser of etsfoto. Met uiterste precisie wordt het glasoppervlak van kleine krasjes voorzien, waardoor er uiteindelijk een beeld ontstaat. Dit beeld is eigenlijk niet meer te verwijderen, ook niet door regen, wind, vorst of UV licht. Dit geeft de duurzaamheid weer. Voor bijvoorbeeld onze collectie gekleurde glasvlinders, emaille glasfoto’s geven wij 15 jaar garantie op kleurbehoud. De zichtbaarheid van lasergravures hebben tevens 15 jaar. Op rvs geven wij ook goede garantie, maar liefst 15 jaar op vormvastheid. Bij dit materiaal is het wel belangrijk dat u onderhoud pleegt om het risico van vliegroest te beperken, Dit zijn (roest)vlekjes die veroorzaakt kunnen worden door omgevingsfactoren, zoals luchtvervuiling of zout water in de buurt. Vliegroest is uitgesloten van garantie.

5 JAAR GARANTIE


Op bijvoorbeeld laminaat foto’s, rollercoating en composietglas geven wij 5 jaar garantie. Dit betekent niet dat de materialen en technieken niet goed zijn, maar ze kunnen wat gevoeliger zijn voor bepaalde invloeden of omstandigheden. Neem bijvoorbeeld de laminaat foto’s. Wij hebben een speciaal procédé om deze zeer goed op het glas over te brengen, echter dient men er rekening mee te houden dat de hoekjes wat kwetsbaarder zijn tijdens schoonmaak werkzaamheden. Als u agressieve of oplosmiddelhoudende schoonmaakmiddelen gebruikt, dan is er een risico dat de hoekjes een beetje beschadigen. Wij zullen u dan ook een paar simpele instructies meegeven waardoor dit soort problemen voorkomen kunnen worden. Wij passen deze techniek al 15 jaar toe en ooit 1 probleem moeten verhelpen als gevolg van verkeerd onderhoud. Kijk ook even via de onderstaande button op onze pagina met onderhoudstips.

ONDERHOUDSTIPS

 

SCHADE VERZEKERING


Indien er schade ontstaat door van buitenaf komend onheil, dan valt dit niet onder garantie. Dit kan bijvoorbeeld schade zijn ontstaan als gevolg van vandalisme, een omgewaaide boom, diefstal, storm of onoplettendheid tijdens onderhoudswerkzaamheden. Wilt u dit soort risico’s uitsluiten, dan is er een mogelijkheid een speciale verzekering af te sluiten bij een gerenommeerde maatschappij. Als u z’on verzekering via ons afsluit, dan is de looptijd slechts 5 jaar. U kunt beter rechtstreeks bij de maatschappij afsluiten, dan is de looptijd geldig voor 10 jaar. Via de onderstaande link gaat u direct naar de webpagina van de verzekeringsmaatschappij. Hier kunt u rustig de voorwaarden bestuderen.

NAAR OOM VERZEKERINGEN

 

Contact gegevens

Artiverre Glasatelier
Postadres: Eemdijk 
Showroom: Amersfoort
(uitsluitend op afspraak)

Telefoon  06 1325 3119
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT EEN ADVIESGESPREK ?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Kan ook op zaterdag of in de avonduren. Gebruik dan onderstaande link. Als u even langs wilt komen om inspiratie op te doen verzoeken wij u vriendelijk via onderstaande knop even een afspraak te maken, of gewoon even te bellen.

 

AFSPRAAK MAKEN