AIR SHAPING & APPLICÉ

AIR SHAPING & APPLICÉ

AIR SHAPING & APPLICÉ

Ornamenten voor glazen grafmonumenten

Een moderne techniek waarmee wij sterke ornamenten als onderdeel van glazen grafmonumenten kunnen maken, ook wel grafversieringen genoemd. Van rozen tot duifjes en van vlinders tot hartjes. Er is veel mogelijk, zowel uit onze collectie als volgens uw eigen wens of ontwerp. Het bijzondere aan de techniek is dat het glas zeer gedetailleerd uitgevoerd kan worden en toch heel sterk blijft.

 

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Verlijmde ornamenten voor glazen grafmonumenten

Bij deze techniek maken wij eens een keer geen gebruik van warmte. Een applicé is eigenlijk een verlijmde glascompositie. Dat zijn twee verschillende glassoorten die spanningsvrij aan elkaar verlijmd worden. Het proces vraagt specialistische kennis en luistert nauw tijdens de voorbehandeling en verwerking. Het is een specialisme van ons atelier en daardoor kunnen wij langdurig behoud van kwaliteit waarborgen.

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Wilt u onze brochure ontvangen ?


Wilt u nader kennismaken met Artiverre Glasatelier en wat meer inspiratie opdoen? Vraag gerust onze brochure aan, hierin kunt u wat meer lezen en zien over ons bedrijf. Binnen enkele dagen na ontvangst van uw aanvraag zal de brochure per post aan uw adres gestuurd worden..
 
 

Contact gegevens

Artiverre Glasatelier
Postadres: Eemdijk 
Showroom: Amersfoort
(uitsluitend op afspraak)

Telefoon  06 1325 3119
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT EEN ADVIESGESPREK ?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Kan ook op zaterdag of in de avonduren. Gebruik dan onderstaande link. Als u even langs wilt komen om inspiratie op te doen verzoeken wij u vriendelijk via onderstaande knop even een afspraak te maken, of gewoon even te bellen.

 

AFSPRAAK MAKEN