FOTOPRINT & EMAILLEREN

FOTOPRINT & EMAILLEREN

FOTOPRINT & EMAILLEREN

Een foto op een glazen grafmonument 

Qua foto’s zijn wij heel ver op het gebied van kennis en innovatie. Wij bieden drie fraaie technieken met uiteenlopende technische eigenschappen. Dit kan van pasfotoformaat tot aan grootformaat uitgevoerd worden, zwart/wit of full colour. Afhankelijk van de gekozen techniek geven wij garantie tot maar liefst 25 jaar!

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Glazen grafmonumenten met gekleurd glas

Met deze techniek kunnen wij het glas van vele kleuren voorzien. Door het glas op hoge temperatuur in onze ovens te verhitten, versmelt de emaille duurzaam in het glas. Deze kunstzinnige techniek leent zich erg goed om een tweede staande plaat die de totale uitstraling van het glasmonument kleurrijk maakt.

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Wilt u onze brochure ontvangen ?


Wilt u nader kennismaken met Artiverre Glasatelier en wat meer inspiratie opdoen? Vraag gerust onze brochure aan, hierin kunt u wat meer lezen en zien over ons bedrijf. Binnen enkele dagen na ontvangst van uw aanvraag zal de brochure per post aan uw adres gestuurd worden..
 

Contact gegevens

Artiverre Glasatelier
Postadres: Eemdijk 
Showroom: Amersfoort
(uitsluitend op afspraak)

Telefoon  06 1325 3119
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT EEN ADVIESGESPREK ?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Kan ook op zaterdag of in de avonduren. Gebruik dan onderstaande link. Als u even langs wilt komen om inspiratie op te doen verzoeken wij u vriendelijk via onderstaande knop even een afspraak te maken, of gewoon even te bellen.

 

AFSPRAAK MAKEN