GRAVEREN & ETSEN

GRAVEREN & ETSEN

GRAVEREN & ETSEN

Glazen grafmonumenten graveren of etsen

Etstechniek wordt met name toegepast op gematteerde glasoppervlaktes. Het is mogelijk om een hele glasplaat van een matte laag te voorzien, waarbij figuraties of foto’s helder uitgespaard worden. Een speciaal procédé dat unieke resultaten geeft en het gewenste beeld onverslijtbaar in het glas vereeuwigd. .

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Grafsteen van glas zandstralen

Graveertechniek is bij uitstek geschikt om zeer verfijnde afbeeldingen op het glas aan te brengen. Zowel digitale als handmatige ontwerpen kunnen hiervoor gebruikt worden. Deze kleurloze techniek is extreem duurzaam en blijft levenslang zichtbaar.

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Wilt u onze brochure ontvangen ?


Wilt u nader kennismaken met Artiverre Glasatelier en wat meer inspiratie opdoen? Vraag gerust onze brochure aan, hierin kunt u wat meer lezen en zien over ons bedrijf. Binnen enkele dagen na ontvangst van uw aanvraag zal de brochure per post aan uw adres gestuurd worden..
 

Contact gegevens

Artiverre Glasatelier
Postadres: Eemdijk 
Showroom: Amersfoort
(uitsluitend op afspraak)

Telefoon  06 1325 3119
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT EEN ADVIESGESPREK ?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Kan ook op zaterdag of in de avonduren. Gebruik dan onderstaande link. Als u even langs wilt komen om inspiratie op te doen verzoeken wij u vriendelijk via onderstaande knop even een afspraak te maken, of gewoon even te bellen.

 

AFSPRAAK MAKEN