WIJ MAKEN UNIEKE ONTWERPEN

Van schets tot digitale tekening:
Tijdens het oriënterende kennismakingsgesprek stellen wij uw wensen centraal. Wij luisteren naar uw verhaal met het uiteindelijke doel u van een goed advies te voorzien en samen naar een schetsontwerp toe te werken. Dit alles is geheel vrijblijvend en kosteloos. Samen gaan we iets mooi’s bedenken, speciaal gemaakt voor uw dierbare en passend bij uw voorkeur en uw budget. Doordat wij alle bewerking zelf doen en zeer specialistische technieken in eigen huis hebben, zijn de (technische) mogelijkheden haast grenzeloos. Op basis van het eerste schetsontwerp, zijn wij in staat een calculatie te maken. De bepalende factoren voor de totstandkoming van een prijs zijn materiaalkosten, de bewerkingen en arbeid. Deze zullen wij met u bespreken en kijken of het budgettair past. Aansluitend gaan we samen de vervolgstappen maken (zie ook “onze werkwijze”).

Passend voor ieder budget:
Stel dat uw voorkeur sterk uitgaat naar een kleurrijk ontwerp met het luxe fusing glas, maar de uiteindelijke prijs past niet bij uw budget. Op z’on moment kunnen wij u alternatieven aanbieden, bijvoorbeeld met prachtige emailles, waardoor de prijs gunstiger wordt en er toch een mooi resultaat zal zijn. Dit gaat bijvoorbeeld ook op voor foto’s op het glas. Daar hebben wij meerdere technieken voor in huis met uiteenlopende prijzen passend bij uw wensen. Hierdoor kunnen wij eigenlijk met een gerust hart zeggen dat wij een glazen gedenkteken kunnen maken wat past bij ieder budget.

Prijsindicaties:
Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een groot assortiment betaalbare ontwerpen samengesteld die qua vormgeving goed doordacht zijn. Deze zogehete huiscollectie bestaat uit ruim 75 modelcombinaties met diverse soorten randen en talloze accessoires. Een mooi model los staand monument is verkrijgbaar voor €. 1.000,- en compleet met een omranding €. 2.000,- Meer informatie hierover via onderstaand link


NAAR HUISCOLLECTIE

Contact gegevens

Artiverre Glasatelier
Postadres: Eemdijk 
Showroom: Amersfoort
(uitsluitend op afspraak)

Telefoon  06 1325 3119
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT EEN ADVIESGESPREK ?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Kan ook op zaterdag of in de avonduren. Gebruik dan onderstaande link. Als u even langs wilt komen om inspiratie op te doen verzoeken wij u vriendelijk via onderstaande knop even een afspraak te maken, of gewoon even te bellen.

 

AFSPRAAK MAKEN