SNIJDEN & SLIJPEN

SNIJDEN & SLIJPEN

SNIJDEN & SLIJPEN

Glas voor grafsteen Snijden

Ieder glasmodel ontstaat pas na het nodige snij-en slijpwerk. Uit grote basisplaten, zogehete jumbo’s van maar liefst 2,25 x 3,3 meter afmetingen, worden kleinere delen gesneden die als basis dienen voor verdere bewerking. Wij werken voornamelijk met 19mm dik glas. Na het snijden en breken zijn de snijkanten nog gevaarlijk scherp. De eerstvolgende stap in het bewerkingsproces is de kantafwerking.

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Glazen grafsteen Slijpen

De scherpe snijkanten dienen geslepen te worden. Veel water, snelheid en kracht zorgen ervoor dat de basisplaat uitgroeit tot het vooraf ingestelde ontwerp. Na deze bewerkfase heeft het glas mooie, glad geslepen kanten. Indien gewenst, kunnen wij het glas ook “knabbelen”. Een ambachtelijke techniek waardoor het glas een ruw uiterlijk krijgt en het licht op een subtiele wijze in de randen kan schitteren.

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Wilt u onze brochure zien ?


Wilt u nader kennismaken met Artiverre Glasatelier en wat meer inspiratie opdoen? Bekijk gerust onze brochure aan, hierin kunt u wat meer lezen en zien over ons bedrijf.


Contact gegevens

Artiverre Glasatelier
Postadres: Eemdijk 
Showroom: Amersfoort
(uitsluitend op afspraak)

Telefoon  06 1325 3119
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT EEN ADVIESGESPREK ?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Kan ook op zaterdag of in de avonduren. Gebruik dan onderstaande link. Als u even langs wilt komen om inspiratie op te doen verzoeken wij u vriendelijk via onderstaande knop even een afspraak te maken, of gewoon even te bellen.

 

AFSPRAAK MAKEN