Glazen grafmonumenten voorbeelden

Een mens heeft niet veel tijd nodig om iemand te zijn, iemand te worden: betekenisvol voor anderen, onvergetelijk, uniek zelfs.

Artiverre Glasatelier geeft met glazen gedenktekens op een onvergelijkbare wijze invulling aan deze woorden. Met vakmanschap zet Artiverre emoties en om in een tastbare vorm. Wij doen alle bewerkingen in eigen beheer en garanderen u daarmee een betaalbaar kwaliteitsproduct.

 

Het glas symboliseert stijlvol en ingetogen de herinnering aan uw dierbare en de gevoelens van nabestaanden. Het verstilde karakter van glas maakt het ideale drager voor de uitbeelding van gedachten en emoties. Emoties die voortkomen uit dierbare herinneringen aan de overledene.

Met gebruikmaking van moderne technieken gaat de fragiele uitstraling gepaard met een sterkte en duurzaamheid waar weinig andere materialen op kunnen bogen. Het materiaal bezit opvallende optische eigenschappen, is ondoorlaatbaar van vloeistoffen en heel eenvoudig te reinigen. Eigenschappen die dit materiaal bij uitstek geschikt maken voor de vervaardiging van een persoonlijk en uniek gedenkteken. Van ontwerp tot plaatsing doen wij in eigen in eigen beheer, waardoor wij betaalbare kwaliteit leveren.

Artiverre is een gespecialiseerd atelier waarbij opdrachtgevers zeker kunnen zijn van vakkundige voorlichting, begeleiding en uitvoering. De monumenten die hier, met toestemming van de nabestaanden, afgebeeld staan bieden slechts een beperkte weergave van al onze mogelijkheden. Een bezoek aan onze showroom werkt inspirerend, hier kunt u de schoonheid van het glas ervaren.