ZANDSTRALEN & INKLEUREN

ZANDSTRALEN & INKLEUREN

ZANDSTRALEN & INKLEUREN

Glazen grafmonumenten zandstralen

De naamsvermelding op het glasmonument heeft een aanzienlijke invloed op de totale uitstraling van het monument. Er zijn twee duurzame technieken om de letters onverslijtbaar in het glas aan te brengen. In sommige situaties komt de leesbaarheid in het geding, bijvoorbeeld door de achtergrond op de plaats waar het grafmonument staat. Door middel van inkleuren van de letters of dia positief stralen zal de leesbaarheid ten opzichte van de achtergrond goed zijn.

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Glazen grafmonumenten inkleuren

Zoals gezegd, is het soms mogelijk dat vanwege het transparante karakter van glas de letters en cijfers iets minder goed leesbaar zijn ten opzichte van de achtergrond, Hiervoor hebben wij twee technieken in huis, die uiteenlopende garantie termijnen hebben. Wij kunnen inkleuren met een verfsysteem of inbranden met emaillen, wat vele malen duurzamer is. Het is ook mogelijk om de hele glasplaat mat te maken, waarbij de letters en cijfers helder uitgespaard zijn.

Via de onderstaande link gaat u naar de inspiratie pagina en ziet u diverse monumenten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

Wilt u onze brochure ontvangen ?


Wilt u nader kennismaken met Artiverre Glasatelier en wat meer inspiratie opdoen? Vraag gerust onze brochure aan, hierin kunt u wat meer lezen en zien over ons bedrijf. Binnen enkele dagen na ontvangst van uw aanvraag zal de brochure per post aan uw adres gestuurd worden..
 

Contact gegevens

Artiverre Glasatelier
Postadres: Eemdijk 
Showroom: Amersfoort
(uitsluitend op afspraak)

Telefoon  06 1325 3119
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT EEN ADVIESGESPREK ?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Kan ook op zaterdag of in de avonduren. Gebruik dan onderstaande link. Als u even langs wilt komen om inspiratie op te doen verzoeken wij u vriendelijk via onderstaande knop even een afspraak te maken, of gewoon even te bellen.

 

AFSPRAAK MAKEN