OMRANDINGEN

OMRANDINGEN

OMRANDINGEN

DESIGN COLLECTIE OMRANDINGEN, vaste prijs “all inclusive” €. 800,-

GRAFMONUMENT OMRANDINGEN
U kunt een mooie omranding uitzoeken die smaakvol te combineren is met het geselcteerde staande glasmonument. De collectie omrandingen bestaat uit speciaal geselecteerde soorten natuursteen, rvs of cortenstaal. Qua uiterlijk behoorlijk verschillende materialen maar ze hebben een gemeenschappelijke deler, namelijk; ze zijn allen mooi te combineren met glas. Op deze pagina ziet u de voorbeelden van omrandingen uit de collectie.

NAAR PRIJZEN PAKKETTEN

ACCESSOIRES, RUIM 250 MOGELIJKHEDEN,-
Als u de keuze voor het staande en liggende monument heeft gemaakt, is er nog een uitgebreide collectie aan accessoires waarmee u het monument meer kunt laten aansluiten bij uw persoonlijke wensen, zoals: glasvlinders, figuraties, glas ornamenten, grafbedekking, gravures, inscripties, kleurenfoto’s etc.

NAAR ACCESSOIRES

VOORBEELD FOTO’S
Met ruim 20 jaar ervaring heeft ons bedrijf een schat aan kennis en creatieve voorsprong opgebouwd. Op vele begraafplaatsen staan Artiverre gedenktekens. Gemaakt voor mensen die in de ogen van nabestaanden een unieke plaats hadden en daarom een onderscheidend monument verdienden. Op de onderstaande link kunt u een aantal voorbeelden zien, waarbij naast de collectie modellen ook vaak gebruik is gemaakt van exclusieve technieken.

NAAR VOORBEELDFOTO’S

GLASMONUMENTEN COLLECTIE
Wij willen u er nogmaals op attenderen dat de totale design collectie uit ruim 100 model combinaties bestaat. Wilt u nog even een aantal impressies zien van de complete staande glazen monumenten uit de design collectie?

NAAR DESIGN COLLECTIE

Contact gegevens

Showroom adres: 

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

De 400 M2 grote showroom vol met glaskunst en natuursteen is gevestigd aan de Nijverheidsweg Noord 57 te Amersfoort. Een modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Dat kan ma-vr 9-17.00u en zaterdag tussen 10-15.00 Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN