OMRANDINGEN

OMRANDINGEN

OMRANDINGEN

GRAFMONUMENT RANDEN COMPLEET, incl. fundatie €. 875,-

OMRANDINGEN, ALTIJD €. 875,-
Na de keuze voor het glasmonument uit de design collectie, kunt u gebruik maken van een mooie collectie omrandingen tegen een vaste prijs. De collectie bestaat uit speciaal geselecteerde soorten natuursteen, rvs of cortenstaal. Qua uiterlijk behoorlijk verschillende materialen maar ze hebben een gemeenschappelijke deler, namelijk; ze zijn allen mooi te combineren met glas. Op deze pagina ziet u de voorbeelden van omrandingen uit de collectie.

€ 875,00

 

BEKIJK PRODUCT

€ 875,00

 

BEKIJK PRODUCT

€ 875,00

 

BEKIJK PRODUCT

€ 875,00

 

BEKIJK PRODUCT

ACCESSOIRES, VANAF €. 65,-
Als u de keuze voor het staande en liggende monument heeft gemaakt, is er nog een uitgebreide collectie aan accessoires waarmee u het monument meer kunt laten aansluiten bij uw persoonlijke wensen, zoals: glasvlinders, figuraties, glas ornamenten, grafbedekking, gravures, inscripties, kleurenfoto’s etc.

NAAR ACCESSOIRES

€ 875,00

 

BEKIJK PRODUCT

€ 875,00

 

BEKIJK PRODUCT

€ 875,00

 

BEKIJK PRODUCT

€ 875,00

 

BEKIJK PRODUCT

VOORBEELD FOTO’S
Met ruim 20 jaar ervaring heeft ons bedrijf een schat aan kennis en creatieve voorsprong opgebouwd. Op vele begraafplaatsen staan Artiverre gedenktekens. Gemaakt voor mensen die in de ogen van nabestaanden een unieke plaats hadden en daarom een onderscheidend monument verdienden. Op de onderstaande link kunt u een aantal voorbeelden zien, waarbij naast de collectie modellen ook vaak gebruik is gemaakt van exclusieve technieken.

NAAR VOORBEELDFOTO’S

€ 875,00

 

BEKIJK PRODUCT

€ 875,00

 

BEKIJK PRODUCT

€ 875,00

 

BEKIJK PRODUCT

€ 875,00

 

BEKIJK PRODUCT

GLASMONUMENT, ALTIJD €. 945,-
Wij willen u er nogmaals op attenderen dat de totale design collectie uit ruim 100 model combinaties bestaat. Wilt u nog even een aantal impressies zien van de complete staande glazen monumenten uit de design collectie?

NAAR DESIGN COLLECTIE

PLAATSING SERVICE, VANAF €. 185,-
Wij vinden het correcter om prijzen te geven op basis van werkelijke kosten, vandaar dat wij de plaatsingstarieven niet in de monumentenprijs verwerken, maar apart vermelden. Voor plaatsing in een straal van 50 km om Amersfoort rekenen wij €. 185,-. Daarbuiten wordt een kleine toeslag berekend i.v.m. hogere kosten voor transport en tijd.

NAAR SERVICE

UW WENSEN CENTRAAL
Vele technieken en collectie modellen zijn te bezichtigen in onze showroom. Tijdens een adviesgesprek zullen wij samen met u op zoek gaan naar het meest aansprekende ontwerp en u krijgt aan de hand van (schaal)modellen en een digitale impressie direct een indruk van het te verwachten resultaat. Wilt u liever een eigen ontwerp of idee uitwerken? Of u heeft nog geen idee? Ook dan zullen wij u met onze kennis en ervaring bijstaan, want wij stellen altijd uw wensen centraal.

Wij hebben in het verleden al vele monumenten door heel Nederland geplaatst. Op de overzichtskaart ziet u de begraafplaatsen die al bekend zijn met ons. Wij kennen de lokale voorschriften en kunnen u van gedegen advies voorzien zodat de vergunningsaanvraag procedure soepel zal verlopen.

NAAR BEGRAAFPLAATSEN

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
( GEEN BEZOEKADRES )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

Wij werken op drie verschillende locaties, ons atelier, de showroom en een modellentuin met 1.500 (ruwe) stenen. Er is geen permanente bezetting aanwezig doordat wij tussen deze locaties rouleren. Als u wilt langskomen dan is het belangrijk dat u zich even aanmeldt. Dit kan ook telefonisch vlak voordat u vertrekt, zolang wij maar weten dat u komt en u naar het juiste adres kunnen verwijzen.  Wij zorgen dan dat er iemand aanwezig is. U kunt geheel vrijblijvend inspiratie opdoen. Eventuele vragen kunnen beantwoord worden. Wilt u ook een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, dan reserveren wij tijd en krijgt u de aandacht en zorg die u verdient.

 

AFSPRAAK MAKEN