ACCESSOIRES

ACCESSOIRES

ACCESSOIRES

BETAALBARE COLLECTIE ACCESSOIRES vanaf €. 65,-

COLLECTIE ACCESSOIRES, VANAF €. 65,-
Een collectie prachtige accessoires om het monument een meer persoonlijke waarde te geven. Denk aan glazen vlinders, kleurenfoto’s, glasgrind als grafbedekking, lasergravure, gezandstraalde figuraties of een ets van een portretfoto. Wilt u liever een eigen idee of ontwerp uitwerken, dan is het uiteraard ook bespreekbaar. Ook hier staan uw wensen centraal, zodat er een gedenkteken ontstaat dat recht doet aan het unieke karakter van uw dierbare. Op deze pagina geven wij een beperkt aantal accessoires uit de collectie weer. In onze showroom kunt u deze accessoires en materialen zien.

De totale collectie accessoires bestaat uit ruim 250 keuzes. Wilt u meer zien? Ga dan naar:

ALLE KEUZE MOGELIJKHEDEN ACCESSOIRES

 

VOORBEELD FOTO’S
Met ruim 20 jaar ervaring heeft ons bedrijf een schat aan kennis en creatieve voorsprong opgebouwd. Op vele begraafplaatsen staan Artiverre gedenktekens. Gemaakt voor mensen die in de ogen van nabestaanden een unieke plaats hadden en daarom een onderscheidend monument verdienden. Op de onderstaande link kunt u een aantal voorbeelden zien, waarbij naast de collectie modellen ook vaak gebruik is gemaakt van exclusieve technieken.

NAAR VOORBEELDFOTO’S

 

Wij hebben in het verleden al vele monumenten door heel Nederland geplaatst. Op de overzichtskaart ziet u de begraafplaatsen die al bekend zijn met ons. Wij kennen de lokale voorschriften en kunnen u van gedegen advies voorzien zodat de vergunningsaanvraag procedure soepel zal verlopen.

NAAR BEGRAAFPLAATSEN

 

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
( GEEN BEZOEKADRES )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

Wij werken op drie verschillende locaties, ons atelier, de showroom en een modellentuin met 1.500 (ruwe) stenen. Er is geen permanente bezetting aanwezig doordat wij tussen deze locaties rouleren. Als u wilt langskomen dan is het belangrijk dat u zich even aanmeldt. Dit kan ook telefonisch vlak voordat u vertrekt, zolang wij maar weten dat u komt en u naar het juiste adres kunnen verwijzen.  Wij zorgen dan dat er iemand aanwezig is. U kunt geheel vrijblijvend inspiratie opdoen. Eventuele vragen kunnen beantwoord worden. Wilt u ook een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, dan reserveren wij tijd en krijgt u de aandacht en zorg die u verdient.

 

AFSPRAAK MAKEN