Een mens heeft niet veel tijd nodig om iemand te zijn, iemand te worden: betekenisvol voor anderen, onvergetelijk, uniek zelfs.

Artiverre Glasatelier geeft met glazen gedenktekens op een onvergelijkbare wijze invulling aan deze woorden. Met vakmanschap zet Artiverre emoties en om in een tastbare vorm.

Het glas symboliseert stijlvol en ingetogen de herinnering aan uw dierbare en de gevoelens van nabestaanden. Het verstilde karakter van glas maakt het ideale drager voor de uitbeelding van gedachten en emoties. Emoties die voortkomen uit dierbare herinneringen aan de overledene.
Met gebruikmaking van moderne technieken gaat de fragiele uitstraling gepaard met een sterkte en duurzaamheid waar weinig andere materialen op kunnen bogen. Het materiaal bezit opvallende optische eigenschappen, is ondoorlaatbaar van vloeistoffen en heel eenvoudig te reinigen. Eigenschappen die dit materiaal bij uitstek geschikt maken voor de vervaardiging van een persoonlijk en uniek gedenkteken.
Artiverre is een gespecialiseerd atelier waarbij opdrachtgevers zeker kunnen zijn van vakkundige voorlichting, begeleiding en uitvoering. De monumenten die hier afgebeeld staan bieden slechts een beperkte weergave van al onze mogelijkheden. Een bezoek aan onze showroom of modellentuin werkt inspirerend, hier kunt u de schoonheid van het glas ervaren.
Artiverre heeft veel referenties en verstrekt vrijblijvend informatie over haar producten en diensten. Dit kan zowel telefonisch als tijdens een persoonlijk bezoek. Daar wij op 3 locaties werken, allen in Amersfoort gelegen, adviseren wij u van te voren een afspraak te maken. Afhankelijk van uw wensen zullen wij u de meest geschikte locatie doorgeven en er op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn. Daarmee bent u verzekert dat wij de nodige aandacht aan uw bezoek kunnen geven.

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
( GEEN BEZOEKADRES )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

Wij werken op drie verschillende locaties, ons atelier, de showroom en een modellentuin met 1.500 (ruwe) stenen. Er is geen permanente bezetting aanwezig doordat wij tussen deze locaties rouleren. Als u wilt langskomen dan is het belangrijk dat u zich even aanmeldt. Dit kan ook telefonisch vlak voordat u vertrekt, zolang wij maar weten dat u komt en u naar het juiste adres kunnen verwijzen.  Wij zorgen dan dat er iemand aanwezig is. U kunt geheel vrijblijvend inspiratie opdoen. Eventuele vragen kunnen beantwoord worden. Wilt u ook een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, dan reserveren wij tijd en krijgt u de aandacht en zorg die u verdient.

 

AFSPRAAK MAKEN