Een mens heeft niet veel tijd nodig om iemand te zijn, iemand te worden: betekenisvol voor anderen, onvergetelijk, uniek zelfs.

Artiverre Glasatelier geeft met glazen gedenktekens op een onvergelijkbare wijze invulling aan deze woorden. Met vakmanschap zet Artiverre emoties en om in een tastbare vorm.

Het glas symboliseert stijlvol en ingetogen de herinnering aan uw dierbare en de gevoelens van nabestaanden. Het verstilde karakter van glas maakt het ideale drager voor de uitbeelding van gedachten en emoties. Emoties die voortkomen uit dierbare herinneringen aan de overledene.
Met gebruikmaking van moderne technieken gaat de fragiele uitstraling gepaard met een sterkte en duurzaamheid waar weinig andere materialen op kunnen bogen. Het materiaal bezit opvallende optische eigenschappen, is ondoorlaatbaar van vloeistoffen en heel eenvoudig te reinigen. Eigenschappen die dit materiaal bij uitstek geschikt maken voor de vervaardiging van een persoonlijk en uniek gedenkteken.
Artiverre is een gespecialiseerd atelier waarbij opdrachtgevers zeker kunnen zijn van vakkundige voorlichting, begeleiding en uitvoering. De monumenten die hier afgebeeld staan bieden slechts een beperkte weergave van al onze mogelijkheden. Een bezoek aan onze showroom of modellentuin werkt inspirerend, hier kunt u de schoonheid van het glas ervaren.
Artiverre heeft veel referenties en verstrekt vrijblijvend informatie over haar producten en diensten. Dit kan zowel telefonisch als tijdens een persoonlijk bezoek. Daar wij op 3 locaties werken, allen in Amersfoort gelegen, adviseren wij u van te voren een afspraak te maken. Afhankelijk van uw wensen zullen wij u de meest geschikte locatie doorgeven en er op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn. Daarmee bent u verzekert dat wij de nodige aandacht aan uw bezoek kunnen geven.

Contact gegevens

Showroom adres: 

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

Wij exposeren een uitgebreide collectie glasmonumenten in een grote showroom bij een natuursteenbedrijf in Amersfoort  Daar kunt u de schoonheid van het glas ervaren, alle technieken zien en vele soorten natuursteen bekijken. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Dat kan ma-vr overdag 9-17.00u en s ‘avonds 19.00-21.00u. Op zaterdag tussen 10-15.00 uur. Bij voorkeur op afspraak, want onze glasspecialist is niet altijd op de locatie aanwezig.

 

AFSPRAAK MAKEN