AFSPRAAK MAKEN

Contactgegevens:
showroom: Nijverheidsweg Noord 57      Amersfoort
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
website: www.artiverre.nl

Wilt u een afspraak maken?

Voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom kunt een afspraak maken. U kunt via het onderstaande formulier uw dag en tijdstip van voorkeur aangeven. Wij zullen dit vergelijken met onze agenda en aansluitend via de email de afspraak bevestigen. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn, dan zullen wij u telefonisch benaderen om een alternatieve datum of tijd in goed overleg te vinden

 

Liever telefonisch afspraak maken ?

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken, schroom dan niet te bellen op 033-7858646. Wilt u nog meer voorbeelden van ons werk zien en heeft u de link naar de pagina met voorbeeldfoto’s elders op de website gemist? Hieronder nogmaals de link.

 

Contact gegevens

Showroom adres:

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONZE SHOWROOM BEZOEKEN?

Wij exposeren een uitgebreide collectie glasmonumenten een showroom in Amersfoort. Daar kunt u de schoonheid van het glas ervaren, alle technieken zien en tevens vele soorten natuursteen bekijken. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen of advies in te winnen? Dat kan ma-vr overdag tussen 9-17.00u, bij voorkeur op afspraak.  Op zaterdag en in de avond uren is ook mogelijk, echter dan uitsluitend op afspraak. 

 

AFSPRAAK MAKEN