TERUGBEL SERVICE

Contactgegevens:
Adres: Eemdijk 39-A
( GEEN BEZOEKADRES )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
website: www.artiverre.nl

Wilt u een afspraak maken?

Voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom kunt een afspraak maken. U kunt via het onderstaande formulier uw dag en tijdstip van voorkeur aangeven. Wij zullen dit vergelijken met onze agenda en aansluitend via de email de afspraak bevestigen. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn, dan zullen wij u telefonisch benaderen om een alternatieve datum of tijd in goed overleg te vinden

 

Liever telefonisch afspraak maken ?

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken, schroom dan niet te bellen op 033-7858646. Wilt u nog meer voorbeelden van ons werk zien en heeft u de link naar de pagina met voorbeeldfoto’s elders op de website gemist? Hieronder nogmaals de link.

 

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
( GEEN BEZOEKADRES )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

Ons atelier is gevestigd in Eemdijk. De showroom vol met glaskunst en natuursteen in Amersfoort. De modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wij rouleren tussen deze locaties, dus is er niet altijd iemand aanwezig. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Bel ons dan even, dan kunnen wij u naar het juiste adres verwijzen en zorgen wij dat er iemand aanwezig is die eventuele vragen kan beantwoorden. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN