TERUGBEL SERVICE

Contactgegevens:
showroom: Nijverheidsweg Noord 57
Amersfoort
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
website: www.artiverre.nl

Wanneer wilt u door onze specialist gebeld worden??

Wilt u graag telefonisch uitleg of toelichting van onze glaskunst specialist, dan kunt u hieronder een terugbel verzoek indienen. U wordt dan gebeld op een door uzelf aangegeven datum en tijd. Mocht u direct contact willen hebben dan kunt u tijdens kantooruren bellen, maar het is dan niet te garanderen dat u onze vakman aan de lijn krijgt. Wilt u een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom en daarvoor een afspraak maken, dat kan zowel met het contact formulier, telefonisch of via het afspraak formulier elders op deze website.

7 + 8 =

 

Liever nu telefonisch contact ?

Heeft u een vraag over al onze mogelijkheden, schroom dan niet te bellen op 033-7858646. Wilt u nog meer voorbeelden van ons werk zien en heeft u de link naar de pagina met voorbeeldfoto’s elders op de website gemist? Hieronder nogmaals de link.

 

Contact gegevens

Showroom adres:

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONZE SHOWROOM BEZOEKEN?

Wij exposeren een uitgebreide collectie glasmonumenten een showroom in Amersfoort. Daar kunt u de schoonheid van het glas ervaren, alle technieken zien en tevens vele soorten natuursteen bekijken. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen of advies in te winnen? Dat kan ma-vr overdag tussen 9-17.00u, bij voorkeur op afspraak.  Op zaterdag en in de avond uren is ook mogelijk, echter dan uitsluitend op afspraak. 

 

AFSPRAAK MAKEN