TERUGBEL SERVICE

Contactgegevens:
showroom: Nijverheidsweg Noord 57
Amersfoort
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
website: www.artiverre.nl

Wanneer wilt u door onze specialist gebeld worden??

Wilt u graag telefonisch uitleg of toelichting van onze glaskunst specialist, dan kunt u hieronder een terugbel verzoek indienen. U wordt dan gebeld op een door uzelf aangegeven datum en tijd. Mocht u direct contact willen hebben dan kunt u tijdens kantooruren bellen, maar het is dan niet te garanderen dat u onze vakman aan de lijn krijgt. Wilt u een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom en daarvoor een afspraak maken, dat kan zowel met het contact formulier, telefonisch of via het afspraak formulier elders op deze website.

12 + 6 =

 

Liever nu telefonisch contact ?

Heeft u een vraag over al onze mogelijkheden, schroom dan niet te bellen op 033-7858646. Wilt u nog meer voorbeelden van ons werk zien en heeft u de link naar de pagina met voorbeeldfoto’s elders op de website gemist? Hieronder nogmaals de link.

 

Contact gegevens

Showroom adres: 

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

De 400 M2 grote showroom vol met glaskunst en natuursteen is gevestigd aan de Nijverheidsweg Noord 57 te Amersfoort. Een modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Dat kan ma-vr 9-17.00u en zaterdag tussen 10-15.00 Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN