TERUGBEL SERVICE

Contactgegevens:
Adres: Eemdijk 39-A
( GEEN BEZOEKADRES )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
website: www.artiverre.nl

Wanneer wilt u door onze specialist gebeld worden??

Wilt u graag telefonisch uitleg of toelichting van onze glaskunst specialist, dan kunt u hieronder een terugbel verzoek indienen. U wordt dan gebeld op een door uzelf aangegeven datum en tijd. Mocht u direct contact willen hebben dan kunt u tijdens kantooruren bellen, maar het is dan niet te garanderen dat u onze vakman aan de lijn krijgt. Wilt u een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom en daarvoor een afspraak maken, dat kan zowel met het contact formulier, telefonisch of via het afspraak formulier elders op deze website.

 

Liever nu telefonisch contact ?

Heeft u een vraag over al onze mogelijkheden, schroom dan niet te bellen op 033-7858646. Wilt u nog meer voorbeelden van ons werk zien en heeft u de link naar de pagina met voorbeeldfoto’s elders op de website gemist? Hieronder nogmaals de link.

 

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
( GEEN BEZOEKADRES )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

Wij werken op drie verschillende locaties, ons atelier, de showroom en een modellentuin met 1.500 (ruwe) stenen. Er is geen permanente bezetting aanwezig doordat wij tussen deze locaties rouleren. Als u wilt langskomen dan is het belangrijk dat u zich even aanmeldt. Dit kan ook telefonisch vlak voordat u vertrekt, zolang wij maar weten dat u komt en u naar het juiste adres kunnen verwijzen.  Wij zorgen dan dat er iemand aanwezig is. U kunt geheel vrijblijvend inspiratie opdoen. Eventuele vragen kunnen beantwoord worden. Wilt u ook een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, dan reserveren wij tijd en krijgt u de aandacht en zorg die u verdient.

 

AFSPRAAK MAKEN