KWALITEIT

Ondanks de scherpe prijs leveren wij een absoluut kwaliteitsproduct. Wij werken uitsluitend met top kwaliteit glas, daar dit het belangrijkste onderdeel is van het monument. Daarbij speelt de glasdikte speelt een belangrijke rol. Bijna alle aanbieders kiezen voor 15mm dikte, want dan kunnen ze concurrerend aanbieden. Wij leveren het glas in 19mm dikte. Het veelgebruikte 15mm glas is minder sterk en optisch minder fraai.

Door inwerking van UV licht zijn veel materialen en stoffen op termijn niet kleurvast. Denk maar aan verf, textiel of autolak, ze zullen allemaal verkleuren na verloop van tijd. Door ons toegepaste emailles en kleurglas zijn van uitmuntende kwaliteit. In combinatie met onze jarenlange ervaring en het vakmanschap kunnen wij op meesterlijke wijze creaties maken met gekleurd glas en emailles waarop wij lange garantie voor kleurechtheid kunnen afgeven.

Beton wordt extern geproduceerd. Wij kopen de beste kwaliteit. Vaak wordt standaard 60mm dikte enkelstaafs gebruikt. Voor glasomrandingen leveren wij 80mm dikte dubbelstaafs. Dubbelstaafs is voorzien van dubbele bewapening, waardoor het veel sterker is.

Tegenwoordig zijn er veel aanbieders die foto’s op (plexi)glas kunnen aanbrengen. Grote internet bedrijven bieden standaard afmetingen aan tegen lage prijzen. Mocht u een vergelijk willen maken met dergelijke aanbieders, laat u zich dan eerst goed voorlichten over de kwaliteit en het toepassingsgebeid. Meestal zijn die producten niet geschikt voor exterieur toepassing. Wij beschikken over drie technieken om foto’s op het glas aan te brengen voor buiten toepassing. Iedere techniek heeft zijn eigen duurzaamheidsklasse. Wij kunnen u hier tijdens een gesprek uitgebreid over informeren.

 


NAAR VIDEO’S

Contact gegevens

Showroom adres: 

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

De 400 M2 grote showroom vol met glaskunst en natuursteen is gevestigd aan de Nijverheidsweg Noord 57 te Amersfoort. Een modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Dat kan ma-vr 9-17.00u en zaterdag tussen 10-15.00 Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN