WAT KOST ONS WERK ?

Tijdens het oriënterende kennismakingsgesprek stelen wij uw wensen centraal. Wij observeren en luisteren, met het uiteindelijke doel u van een goed advies te voorzien en een schetsontwerp te overhandigen. Dit alles is geheel vrijblijvend en kosteloos. Samen gaan we iets unieks bedenken, speciaal gemaakt voor uw dierbare en passend bij uw gevoelens en herinneringen. Op basis van het eerste schetsontwerp, zijn wij in staat een calculatie te maken. De bepalende factoren voor de totstandkoming van een prijs zijn materiaalkosten, de bewerkingen en arbeid. Deze zullen wij met u overleggen en kijken of het budgettair past. Aansluitend gaan we samen de vervolgstappen maken (zie ook “onze werkwijze”).

 

Indien een monument veel technieken en complexe bewerkingen bevat, zal de prijs hoger uitvallen. Eenvoudigere monumenten zijn vergelijkbaar met gangbare prijsniveaus voor natuursteen. Om u een richtlijn te geven wij u hierbij een paar betrouwbare indicaties van prijzen die wij hanteren;

 

Voordelige prijsklasse        €. 1.000,-  tot  2.000,-

Gemiddelde prijsklasse      €. 2.000,-  tot  3.000,-

Hogere prijsklasse              €. 3.000,-  tot  5.000,-

 

Dit zijn prijsindicaties inclusief alles, dus geen verrassingen achteraf. Mocht tijdens de calculatie blijken dat uw budget overschreden wordt, dan is er nog alle ruimte om aanpassingen te bedenken waardoor de prijs gunstiger uitvalt. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij de voorkeur sterk uitgaat naar een kleurrijk ontwerp met het luxe fusing glas, wat duurder is waardoor de prijs te hoog kan uitvallen. Op z’on moment kunnen wij u alternatieven aanbieden, bijvoorbeeld met prachtige emailles, waardoor de prijs veel lager uitvalt en er toch een mooi resultaat zal zijn. Hierdoor kunnen wij eigenlijk met een gerust hart zeggen dat wij een glazen gedenkteken kunnen maken wat past bij ieder budget.


NAAR VIDEO’S

Contact gegevens

Showroom adres: 

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

De 400 M2 grote showroom vol met glaskunst en natuursteen is gevestigd aan de Nijverheidsweg Noord 57 te Amersfoort. Een modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Dat kan ma-vr 9-17.00u en zaterdag tussen 10-15.00 Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN