ONTWIKKELING

Kennis kun je vergaren, ervaring krijg je met de jaren. Het werken met normaal glas vereist al de nodige vaardigheden, maar het werken met “warm” glas is een specialisme. Daar waar wij beginnen, haken de meeste bedrijven af. Door continue te blijven ontwikkelen en experimenteren, zijn wij door de jaren heen op prachtige innovaties gekomen. Speciale processen en recepturen waarmee wij het glas een onvergelijkbare uitstraling kunnen geven.
Omrandingen worden meestal gemaakt van natuursteen, maar in toenemende mate van rvs, cortenstaal en hout. Als één van de weinigen in de Benelux leveren wij ook glazen omrandingen. Dit glas kan een speciale bewerking ondergaan waardoor het beloopbaar is. Naast een aantal basiskleuren kunt u kiezen uit nagenoeg alle kleuren.
In het jaar 2005 waren wij één van de weinigen die voor exterieur toepassingen digitale foto’s op het glas konden aanbrengen. Deze betaalbare en betrouwbare techniek heeft zich ondertussen ruimschoots bewezen. Maar de ontwikkelingen staan niet stil. Vandaag de dag bieden wij technieken aan die kwalitatief alles overstijgen. Deze foto’s zijn zeer weersbestendig en duurzaam. Kleine formaten produceren wij geheel in eigen beheer. Hierover kunt u wat meer op de website vinden in onze video over bewerkingstechnieken.


NAAR VIDEO’S

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
( GEEN BEZOEKADRES )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

Wij werken op drie verschillende locaties, ons atelier, de showroom en een modellentuin met 1.500 (ruwe) stenen. Er is geen permanente bezetting aanwezig doordat wij tussen deze locaties rouleren. Als u wilt langskomen dan is het belangrijk dat u zich even aanmeldt. Dit kan ook telefonisch vlak voordat u vertrekt, zolang wij maar weten dat u komt en u naar het juiste adres kunnen verwijzen.  Wij zorgen dan dat er iemand aanwezig is. U kunt geheel vrijblijvend inspiratie opdoen. Eventuele vragen kunnen beantwoord worden. Wilt u ook een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, dan reserveren wij tijd en krijgt u de aandacht en zorg die u verdient.

 

AFSPRAAK MAKEN