ONTWIKKELING

Kennis kun je vergaren, ervaring krijg je met de jaren. Het werken met normaal glas vereist al de nodige vaardigheden, maar het werken met “warm” glas is een specialisme. Daar waar wij beginnen, haken de meeste bedrijven af. Door continue te blijven ontwikkelen en experimenteren, zijn wij door de jaren heen op prachtige innovaties gekomen. Speciale processen en recepturen waarmee wij het glas een onvergelijkbare uitstraling kunnen geven.
Omrandingen worden meestal gemaakt van natuursteen, maar in toenemende mate van rvs, cortenstaal en hout. Als één van de weinigen in de Benelux leveren wij ook glazen omrandingen. Dit glas kan een speciale bewerking ondergaan waardoor het beloopbaar is. Naast een aantal basiskleuren kunt u kiezen uit nagenoeg alle kleuren.
In het jaar 2005 waren wij één van de weinigen die voor exterieur toepassingen digitale foto’s op het glas konden aanbrengen. Deze betaalbare en betrouwbare techniek heeft zich ondertussen ruimschoots bewezen. Maar de ontwikkelingen staan niet stil. Vandaag de dag bieden wij technieken aan die kwalitatief alles overstijgen. Deze foto’s zijn zeer weersbestendig en duurzaam. Kleine formaten produceren wij geheel in eigen beheer. Hierover kunt u wat meer op de website vinden in onze video over bewerkingstechnieken.


NAAR VIDEO’S

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
( GEEN BEZOEKADRES )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

Ons atelier is gevestigd in Eemdijk. De showroom vol met glaskunst en natuursteen in Amersfoort. De modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wij rouleren tussen deze locaties, dus is er niet altijd iemand aanwezig. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Bel ons dan even, dan kunnen wij u naar het juiste adres verwijzen en zorgen wij dat er iemand aanwezig is die eventuele vragen kan beantwoorden. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN