ONTWIKKELING

Kennis kun je vergaren, ervaring krijg je met de jaren. Het werken met normaal glas vereist al de nodige vaardigheden, maar het werken met “warm” glas is een specialisme. Daar waar wij beginnen, haken de meeste bedrijven af. Door continue te blijven ontwikkelen en experimenteren, zijn wij door de jaren heen op prachtige innovaties gekomen. Speciale processen en recepturen waarmee wij het glas een onvergelijkbare uitstraling kunnen geven.
Omrandingen worden meestal gemaakt van natuursteen, maar in toenemende mate van rvs, cortenstaal en hout. Als één van de weinigen in de Benelux leveren wij ook glazen omrandingen. Dit glas kan een speciale bewerking ondergaan waardoor het beloopbaar is. Naast een aantal basiskleuren kunt u kiezen uit nagenoeg alle kleuren.

In het jaar 2005 waren wij één van de weinigen die voor exterieur toepassingen digitale foto’s op het glas konden aanbrengen. Deze betaalbare en betrouwbare techniek heeft zich ondertussen ruimschoots bewezen. Maar de ontwikkelingen staan niet stil. Vandaag de dag bieden wij technieken aan die kwalitatief alles overstijgen. Deze foto’s zijn zeer weersbestendig en duurzaam. Kleine formaten produceren wij geheel in eigen beheer. Hierover kunt u wat meer op de website vinden in onze video over bewerkingstechnieken.

Glazen grafmonumenten zijn veelal duurder dan steen. Hiervoor wilden wij oplossingen bieden en zo is de prachtige design collectie ontstaan. Met deze ontwikkeling bieden wij betaalbare perfectie in kwaliteit door concentratie en specialisatie. De collectie dient als basis en geeft alle ruimte om ieder gedenkteken persoonlijk te maken. Al uw wensen kunnen binnen de betaalbare collectie toegepast worden, van handgeschreven teksten tot aan eigen gemaakte tekeningen. Wij hebben het grootste aanbod qua technieken en daardoor zult u altijd iets vinden wij bij uw persoonlijke voorkeur aansluit.

 


NAAR VIDEO’S

Contact gegevens

Showroom adres: 

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

De 400 M2 grote showroom vol met glaskunst en natuursteen is gevestigd aan de Nijverheidsweg Noord 57 te Amersfoort. Een modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Dat kan ma-vr 9-17.00u en zaterdag tussen 10-15.00 Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN