Over Artiverre

Glazen grafmonumenten maken is een absoluut specialisme wat met name gebaseerd is op kennis, ervaring en vaardigheden. Veel bedrijven zijn in staat technisch vlakglas te bewerken en spelen daarmee in op algemene vraag, o.a. de bouwsector. Hierdoor is het vaak niet interessant om te investeren in zeer specialistische technieken die bij uitstek geschikt zijn voor bijzondere bewerking van vlakglas. Door ons geheel toe te leggen op glazen grafmonumenten, hebben wij een zoveel kennis in huis over het werken met warm glas en kunnen onszelf ondertussen als de glazen grafmonument specialist in de Benelux rekenen. Naast glasbewerkers zijn wij ook glaskunstenaars met oog voor schoonheid en detail. Wij hebben het predikaat glasmeester met diverse certificaten op het gebied van techniekbeheersing.

Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever kan het ontwerp van een glazen grafmonument een eenvoudige en serene indruk geven of juist een complexe en aanwezige uitstraling hebben. Veel van ons werk is herkenbaar door het gebruik van heldere, nauwelijks gemengde kleuren.  Onze glasmeester raakt geïnspireerd door de fauvistische stroming, waarbij contrastrijke kleurovergangen, strakke lijnen, eenvoud en gevoel de basis vormen.

In dit werk kies je bewust voor de weg van de schoonheid. Een schoonheid die verheft en mensen op een dieper niveau kan raken. Schoonheid is een subjectief begrip en daarom stellen wij ten alle tijden de wensen van u als opdrachtgever centraal, zonder vooropgezette ideeën te hebben of invulling te geven aan wat deze moet zijn. Techniek, werkwijze en creativiteit zijn onze gereedschappen. Het doel is het liefdevolle aan het realistische en materiele te koppelen, teneinde het onuitsprekelijke te verwoorden en het onzichtbare zichtbaar te maken.

Tijdens een persoonlijk gesprek stellen wij onszelf in dienst van het beeld dat tot uitdrukking gebracht moet worden, zodat u een gedenkteken krijgt wat aansluit bij uw emoties. Emoties die voortkomen uit dierbare herinneringen aan een uniek persoon.

Contact gegevens

Artiverre Glasatelier
Postadres: Eemdijk 
Showroom: Amersfoort
(uitsluitend op afspraak)

Telefoon  06 1325 3119
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT EEN ADVIESGESPREK ?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Kan ook op zaterdag of in de avonduren. Gebruik dan onderstaande link. Als u even langs wilt komen om inspiratie op te doen verzoeken wij u vriendelijk via onderstaande knop even een afspraak te maken, of gewoon even te bellen.

 

AFSPRAAK MAKEN