Ervaringen van mijn klanten

5 s
5/5
Magda Roy
Magda Roy
Lees verder
Bedankt Arnout, wat een uniek monument dat je voor ons hebt neergezet!!! We zijn echt heel blij dat we met jou in zee zijn gegaan. Wat een prachtig kunst en meesterwerk heb jij geleverd zeg! Je bent echt een topper! Je hebt alles in huis wat een klant nodig heeft. Je stond altijd klaar om ons te woord te staan, advies te geven en zelfs om met ons mee te denken. Bedankt nogmaals!!! Van ons krijg je zonder twijfel🤔 een welverdiende 10 !!!
JPJ Oosterhuis
JPJ Oosterhuis
Lees verder
Het idee was een uit glas vervaardigd grafmonument voor mijn vrouw te plaatsen. De keuze voor het vervaardigen en plaatsen is gevallen op Artiverre. Door de vele informatie op de website, kon ik mij goed voorbereiden. In het persoonlijke gesprek en de duidelijke aanbieding had ik een goed beeld van het monument en het is dan ook precies zo geworden. Er valt niets op aan te merken en ik ben er dan ook heel erg blij mee. Van degenen die het bezocht hebben en van de velen die er fotos van hebben gezien, heb ik inmiddels hartverwarmende reakties mogen ontvangen. Bijna niemand heeft zoiets al eens eerder gezien op een begraafplaats. Het was een kortstondige, maar erg prettige samenwerking met een fraai resultaat. Artiverre heeft uitstekend werk geleverd en daar wil ik je voor bedanken Arnout. Klasse ! Met vriendelijke groeten, Jan Oosterhuis
Yvonne Lusink
Yvonne Lusink
Lees verder
Onze moeder was creatief. Ze hield van kleur en was trots op haar creaties. Haar glasobjecten hadden een ereplaats in haar woonkamer. Toen haar einde naderde, werd besloten dat het mooi zou zijn als haar creaties in een glazen grafmonument verwerkt konden worden. We kwamen in contact met Artiverre. Arnout kwam om foto’s te nemen en maakte een ontwerp. Mijn moeder vond het prachtig. Het moest wat aangepast worden maar het eindresultaat klopt. Dit hoort zo helemaal bij haar! Fijne samenwerking, met een mooi resultaat! Yvonne Lusink
Jan van Gent
Jan van Gent
Lees verder
Arnout Hoofjes is net zo lang bezig geweest totdat hij ons ontwerp volledig naar onze wensen kon realiseren. Het resultaat is een modern ornament uit glas en roestvrij staal. We kunnen Artiverre dan ook van harte aanbevelen.
Raily  Muzo
Raily Muzo
Lees verder
In 2005 voor het eerst hier gekomen omdat we voor ons zusje iets speciaals wilde in plaats van een harde stenen monument. 2012 heeft hij het monument aangepast nadat mijn moeder was heengegaan. Afgelopen jaar heeft Arnout mij zelf een monument laten ontwerpen en heeft hij dit precies gemaakt zoals ik het voor ogen had. De nieuwste technieken toegevoegd. Dit was het laatste wat ik nog voor mijn broer kon doen, bedankt Arnout voor je geduld en top service
Hennie Fokker
Hennie Fokker
Lees verder
Fijne samenwerking met Arnout omtrent het ontwerp van het grafmonument van mijn moeder. Mooi eindresultaat tot gevolg!!
Ineke ten Hertog
Ineke ten Hertog
Lees verder
Arnout Hoofjes heeft de tijd genomen om naar ons verhaal over onze overleden dochter te luisteren. We voelden ons gehoord. Hij heeft meegedacht, voorstellen gedaan en op basis van onze denkrichtingen en wensen een glasmonument ontworpen dat bijzonder mooi past bij een 14 jarig meisje.
Nico de Boer
Nico de Boer
Lees verder
Arnout Hoofjes luistert heel goed naar wat je precies wilt, is duidelijk over de mogelijkheden en beperkingen, denkt mee over de oplossingen en realiseert die vervolgens met groot vakmanschap. Hij heeft ons grafmonument precies zo gemaakt als ons voor ogen stond, en tegelijk onze verwachtingen nog weten te overtreffen. De communicatie verliep altijd duidelijk en adekwaat. Van harte aanbevolen!
Ruben Grandia
Ruben Grandia
Lees verder
De samenwerking met Arnout (Artiverre) kan ik omschrijven als zeer prettig en persoonlijk. Een ervaren man met veel kennis en fijn in omgang. Staat je van begin tot einde op een professionele manier bij. Hetgeen gaf mij het vertrouwen dat er uiteindelijk een passend, persoonlijk en vooral mooi monument zou komen. Ik ben zeer tevreden met resultaat en ben blij dat ik voor Arnout heb gekozen.
Laura van de Grift
Laura van de Grift
Lees verder
.Fijne samenwerking voor de plaatsing van de tweede naamsvermelding op het Tetterode monument van mijn oma bij de naam van mijn opa. Goede voorbereiding en zorgvuldige uitvoering.
Wim Moleveld
Wim Moleveld
Lees verder
Arnout Hoofjes van Artiverre luisterde goed en met veel respect voor onze wensen. Stelde een ontwerp voor dat ons direct aansprak. Uitvoering was prima. Het grafmonument geeft nu de sfeer aan die wij willen uitdrukken.
Henriette Hoekstra
Henriette Hoekstra
Lees verder
Een heel kundig bedrijf. Na een gesprek, ontvingen wij binnen 2 dagen 6 ontwerpen. Perfect en ook de uitvoering is kundig verlopen. Dank je wel heer Hoofjes.
Wenda van Loenen
Wenda van Loenen
Lees verder
Prettige en vlotte samenwerking, waarbij onze ideeën/wensen en Arnout zijn vakkennis tot het gewenste, persoonlijke monument hebben geleid
Chantal Kapelle
Chantal Kapelle
Lees verder
Een vriendelijke, betrokken en behulpvaardige man die echt met je meedenkt en met goede alternatieven komt als iets niet mogelijk is. Wij hebben zijn samenwerking als zeer fijn ervaren.
Luc Blokhuis
Luc Blokhuis
Lees verder
Denkt goed mee over het ontwerp van het monument, prettig in omgang en meelevend.
Litciano Horb
Litciano Horb
Lees verder
.De visie is perfect uitgewerkt!
Previous
Next