DESIGN COLLECTIE GLAZEN GRAFMONUMENTEN, 

vaste prijs “all inclusive” €. 850,-

ENKELVOUDIGE GLASMONUMENTEN

De uitgebreide design collectie van Artiverre maakt glazen grafmonumenten zeer betaalbaar. U heeft vrije keuze uit ruim 30 enkelvoudige modellen en ruim 100 dubbelle ontwerpen. De staande modellen zijn uit te breiden met 12 bijpassende omrandingen. Daarnaast nog extra voordeel bij combi pakketten voor optionele accessoires met extra kortingen. Hieronder geven wij u een kleine impressie van 8 modellen uit de collectie. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u nagenoeg alles aanschouwen. Wilt u ander ontwerp geheel naar eigen idee of wens of hulp bij het bedenken? Geen probleem, zowel ontwerp als productie doen wij geheel in eigen beheer. Wij zullen u met raad en daad bijstaan om een herinneringen aan uw dierbare te vertalen in het glas.

NAAR PRIJZEN PAKKETTEN

DUBBELE GLASMONUMENTEN
De design collectie voor dubbele grafmonumenten biedt maar liefst 100 modellen. U kiest voor het voordeelpakket wat het beste aansluit bij uw wensen en heeft vervolgens vrije keuze uit ruim 100 glazen design monumenten en 12 bijpassende omrandingen. Daarnaast nog extra voordeelpakketten voor optionele accessoires met extra kortingen. Hieronder geven wij u een kleine impressie van 8 modellen uit de collectie. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u nagenoeg alles aanschouwen.

NAAR PRIJZEN PAKKETTEN

ACCESSOIRES, RUIM 250 MOGELIJKHEDEN
U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie aan accessoires waarmee u het monument meer kunt laten aansluiten bij uw persoonlijke wensen, zoals: glasvlinders, figuraties, glas ornamenten, grafbedekking, gravures, inscripties, kleurenfoto’s etc.

NAAR ACCESSOIRES

VOORBEELD FOTO’S
Met ruim 20 jaar ervaring heeft ons bedrijf een schat aan kennis en creatieve voorsprong opgebouwd. Op vele begraafplaatsen staan Artiverre gedenktekens. Gemaakt voor mensen die in de ogen van nabestaanden een unieke plaats hadden en daarom een onderscheidend monument verdienden. Op de onderstaande link kunt u een aantal voorbeelden zien, waarbij naast de collectie modellen ook vaak gebruik is gemaakt van exclusieve technieken.

NAAR VOORBEELDFOTO’S

Contact gegevens

Showroom adres: 

Nijverheidsweg Noord 57  te Amersfoort 
( bij voorkeur op afspraak )
Telefoon 033-7858646
Email info@artiverre.nl
web www.artiverre.nl

 

CONTACT

 

WILT U ONS BEZOEKEN?

De 400 M2 grote showroom vol met glaskunst en natuursteen is gevestigd aan de Nijverheidsweg Noord 57 te Amersfoort. Een modellentuin met 1500 (ruwe) stenen in Soest. Wilt u langskomen om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen? Dat kan ma-vr 9-17.00u en zaterdag tussen 10-15.00 Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan even een afspraak, zodat wij volledige aandacht en zorg aan uw bezoek kunnen geven.

 

AFSPRAAK MAKEN